Topic: inra.lv

Par cik apluukojamo dalju esmu pabeidzis pilniibaa, veelos paraadiit sho bruuveejumu: www.inra.lv

Flash prieksha veidota kaa objekt-orienteeta sisteema un izmanto MVC sisteemas dizaina modeli.
Dizains nav tiiri mans, tas tikai veidots kopaa ar uznjeemumu.
Lapa ir sajuugta ar datubaazi un satura teksts ar xml. Dinamiskie dati tiek ieguuti caur amfphp servisiem.

Lapai ir arii speciaali izveidota http://www.cacophonics.lv/portfolio/inra_admin.jpg atteelu un to informaacijas manipuleeshanai. Sheit arii viss darbojas ar amfphp servisu paliidziibu (iznjemot atteelu augshuplaadi).

Re: inra.lv

mja, lapa jau vienkarsa un vareja daudzas lietas iztikt bez visadiem Navarotiem, bet cenas uzsisanaa tas tiri labi der. Sitadu cms lidzigu prieks bildem ari bija doma uztaisit, tikai ar flash.

un dizaina daudz nevajadzigi brivas vietas, vareja smalkaku izskatu, ieksh flash lielas platibas un lieli burti diezko neizskatas - bet ja klients velas, tad font kaut vai 20, ka tik samaksaa smile

emm.. cms ir ieksh flash..

K_jaut? kādi navaroti, kāds liekais negatīvais speiss, kāda cenas uzsišana, kāds lielais fonts? neredzu nekādu sakarību starp lapu un Tavu tekstu, baidos, mēs runājam par 2 dažādām lietām.
edzis: lapa... normāla, dizains gan nekāds īpašais, redzēts vismaz 5 reizes, krāsu shēma ļoti nepatīk, prasās nedaudz sulīgākus akcentus. bildes... laikam jau tā cms bilžu manipulācija vainīga, bet nu izskatās krimināli, samazgātas... nekāds asums, kontrasts nekāds, bildes burtiski kliedz un lūdzās pēc krāsu korekcijas smile bildes tomēr jāapstrādā manuāli pirms iekšā likšanas, automātika šādos gadījumos - kad bildei ir LIELA nozīme, galīgi nerullē! wink

Kā man patīk šie flash guru,kuri strādā ar blur tekstiem!
Pilnīgi besī ārā! Uzliekat taču normālu text!

http://www.kirupa.com/developer/mx/usingtext.htm

..:: webium ::..

neiebraucu, ko webirum centās pateikt.

dizains nevis vienkāršs un efektīvs, bet paprasts, kas arī nogalina patiku.
Piekrītu webium, tekstiem ir pilnīgi nevajadzīgs anti-aliasings, lasīt negribas, jāmežģī acu muskuļi.
Pat melnbalta krāsu shēma te izskatītos daudz labāk.

Insomniac Olympics

par bildeem. es arii saakumaa nodomaaju, ka pie vainas cms, tachu atteeli uz servera izskataas krietni labaak, ljoti tuvu origjinaalajai kvalitaatei. izmainjas kaut kur flash apcirknjos.. tik warum? anybody??

ja godigi tad man vispar cms liekas liels liels shits, taa jashanas tikai tapec lai kada zabakveidiga sekretare varetu nomainit firmas bildi vai ko tamlidzigu, oki, vajag jau vajag ajaonot datus utt, bet galejibas aiziet, tas nu ir par traku.

nu un ja bildi ieliek godigi ar flash, neizmantojot nekadus papildus shit masterus, tad izskatas labak? Tagad jau tiem birojiem un firmaam modigi likt ieksh webiem 7 Mpix attelus, kadi 1800 x 900 utt, shitadu iemochi ieksh nabaga cms`a un tad flash mokas vinu ladejot.

Te daudzi izteicas par krasu salikumu, kaut ko par labu veidotajam ari varu pateikt - ja boss maksaa, tad piemeram man pilnigi pie *irsas kadas krasas smile Ja sakuma veidotaja variants bosam neiepatikas, un boss piedava savu,,aaber ludzu, ka tik $$ uz kontu parskaita.

edzis: nezinu kā ar flash apcirkņiem, bet tos skannera putekļus, kuri redzami uz fotogrāfijām diez vai flash piekarina klāt wink paņem screenshotu no browsera un salīdzini ar oriģinālo bildi, varbūt esi kur nokļūdījies iekšh to flash un tā bilde rezultātā tiek staipīta, tādēļ izsmērējas. bet bildes tomēr būtu vēl pamatīgi jāapstrādā...
K_jaut: labi, ka Tu mums tāds nezābakveidīgs pro, gatavs par $$ katram bosam blowjob'u uztaisīt.

ee smile)
ja tu uztaisisi web-page 100%, un beigas boss pasaka - "zini, man isti nepatik teksta rāmīšu noformējums - labak lai ir zals nevis sarkans", tu teiksi - nee, sarkans tas ir cool, tas ir labais, boss saka - nee man patiik ja ir zals. Redzetu kurs tad sitaja situacija mainiitu krasas un taisito saucamo blow`jobu? Ja negribesi palikt bez $$, tad mainisi vien krasas.

Man interesē, kā var uztaisīt tādu karti kā inra.lv sadaļā kontakti!? Varbūt kāds var pastāstīt??

[i]Nepird gāzes brauc ar riteni[i]

tur tak totali neka nav gruta. Es jau domaju ka bus zimets ieksh flash, bet ne, tur ir tikai ielikta bilde.
1) dabu kaut vai ieksh 1188.lv sava objekta karti
2) iezime kvartalus viena krasa - ielas cita
3) saliec kaut vai PhotoShopā ielu nosaukumus uzzime ari tadu baltu apliti smile

un karte gatava.

Zinkas man patika? Nu patiesībā, nekas īpašs tāds, bet man patīk - tas rāmis apkārt bildei atkarībā no izmēriem pats maina savu izmēru. Kaut ko līdzīgu gribu uztaisīt, bet nemāku, tikai aptuveni. Un te ir arī tas atverās-aizverās (aizkaru princips) ko nesen jautāju, kā uztaisīt. Arī tas patīk.
Toties nepatīk preloaderis, galīgi nē. Gradientus vispār nevaru ciest kā dizaina elementus. Tad jau labāk šeidots.

Do or Die

ATradu vainu, kamdeelj flashaa atteeli tika kropljoti - Math.floor vietaa biju ielicis Math.abs, kamdeelj galerija saturs tika likts pus pikseljos...

shkoljnik

Man patik kaa lapa ieladejas.. tehnologiski ok.. bet man kaa dizaineram napatik pats dizains... mazliet kreisaa mala parbliveta un texi izstiepti.. bet ok te jau runajam par flash.. wink