Topic: jaxter
Nav nekas dizsh, Nu vel nau pabeigta bet kopejas iezimes ir gatavas, bus savai dizaina firmelei... (tipa otrajai un tresajai sadaljai becgroun ar bus pilnibaa caurspidigs pagaidam tas krasas tapec, lai redzetu kaa skorollejas....
getClickTag.com Add ClickTAG for your Flash SWF banner in few clicks
Text Layout Framework by Adobe Labs
Flash trace to FireBug Flash trace to FireBug console log
Pretty Loaded - Preloaderu prezentācija - kaudze preloaderu ideju un piemēru vienuviet
Oriģināls flash laikrādis. Viens no leogeo.com flash eksperimentiem.
aizsargāt swf (AS2) [Actionscript 2.0]
By amplusplus 2012-02-06 15:31
flash un ipad [Flash Visparīgi]
By HelloSwf 2012-01-09 22:09
Dabūt objektus no swf [Flash Visparīgi]
By !ob 2011-12-06 12:23
12+ Awesome Implementations of HTML5/Flash Video Players
Optimizing Performance for Mobile AIR Applications
Flash Speaks ActionScript is Looking For a New Owner
20+ Ways to Extend Your Flash Workspace With JSFL Extensions
Get the Coding Comfort For Free With the Release of FDT 5
News Flash Weekly # 8: Exporting Sprite Sheets From Flash
3D Wheel XML Template – A Unique 3D Template With Flickr & YouTube Support
Away3D 4 Basics - The Camera(s)
Away3D 4 Basics - The View and the Scene
Away3D 4 Basics - A simple class explained
Flash on the Beach 2011 - Day 3
Flash on the Beach 2011 - Day 2
Quick Tip: Targeting new AIR SDK in Flash CS6
New tutorial on creating object pools in AS3
GreenSock tweening comes to JavaScript
Flash Player 11.3 fullscreen keyboard input
An unofficial premium feature FAQ
Quick comments about Unity and premium features
We’re coming to Seattle, Denver, Vegas, Tempe, Nashville, Atlanta, St.Paul, and NYC!
Simple HTTP Server for local testing
North American Flash Community Tour
Flash Roadmap Whitepaper Published
In Europe to discuss Flash Roadmap
Clarifications on Flash Player for Mobile Browsers, the Flash Platform, and the Future of Flash
Disable Local Security Errors in Chrome
The Evolution of (Web) Development Tools
Serving HTML5 videos with ColdFusion 10
Self-signed Adobe content viewer: How-to
Using the GameCenter Adobe AIR native extension for iOS
You are not logged in. Please login or register.
Flash.lv forumi » Lietotāju lapas » jaxter
Pages: 1
You must autorizācija or reģistrēties to post a reply
Nav nekas dizsh, Nu vel nau pabeigta bet kopejas iezimes ir gatavas, bus savai dizaina firmelei... (tipa otrajai un tresajai sadaljai becgroun ar bus pilnibaa caurspidigs pagaidam tas krasas tapec, lai redzetu kaa skorollejas....
jaa ar muzika paslaik tiek mekleta labaka lai nebutu tas tuksums.. template tur ir 0 vienkarsi lv nav vel pieradusi pie kvalitativa dizaina un domaa ka tas kur kopets:)
viss ir ar rokeleem zimets (nenolieksu ka esmu ietekmejies no stila kada taisa templates) ...pat bildes ir par naudu speciali pirktas
es personīgi uzreiz izslēdzu lapu, kura mani, vēl samiegojušos apmeklētāju, pārbaida ar kaut kādu troksni! Sadaļas mainās raiti un glīti - tas labi ![]()
par muziku jau tiks risinats mierigaks variants
he he nu tumbas nevajag uz pilno turet ieslegtas...ir jau music off poga arii
nu muziku var izmantot sada tipa lapaas jo tas nav domatas plasai auditorijai.. bet tiem kas zin ko meklee ...
- muzons kaitina;
- cilvēka(-u) attēlu izmantošana lapas headerī - viena no debilākajām template iezīmēm. Tu tiešām domā, ka headera sieviete spēs pateikt par tavu firmeli kaut ko labu?
- Tu saki, ka cilvēki Latvijā nav pieraduši pie kvalitatīva dizaina, bet pats mēģini iesmērēt vidusmēra template. Tas, ka pats visu zīmēji nenozīmē uzreiz kvalitatīvu un oriģinālu dizainu.
Nu paradi kaut vienu jedzigu web dizaina agenturas lapu lv iznemot grafton... otrkart katrai bildei ir jega (tev trukst zinasanas reklamas psihologijaa) ... nu muzika mainisies:) .. katram jau ir tiesibas uz subjektivu viedokli.. respect. bet tava teiktajaa nav pamatojuma...
muzons kaitina;
- cilvēka(-u) attēlu izmantošana lapas headerī - viena no debilākajām template iezīmēm. Tu tiešām domā, ka headera sieviete spēs pateikt par tavu firmeli kaut ko labu?
- Tu saki, ka cilvēki Latvijā nav pieraduši pie kvalitatīva dizaina, bet pats mēģini iesmērēt vidusmēra template. Tas, ka pats visu zīmēji nenozīmē uzreiz kvalitatīvu un oriģinālu dizainu.
- haha, jēē, tev nu gan ir pamatīgas zināšanas reklāmas psiholoģijā! Droši vien studēji kaudzi grāmatu, lai izgudrotu, ka tā sieviete pievilinās kaudzi vīriešu kārtas klientu. Nelej ūdeni, tava psiholoģija ir puņķa vērta.
- Gribēji redzēt vienu kvalitatīvu lapu no LV?
Lūdzu - http://www.rhino.lv/index_old.html
Un kuriem no maniem apgalvojumiem nav pamatojuma?
sākas ar šejieni:
jēē, tev nu gan ir pamatīgas zināšanas reklāmas psiholoģijā! Droši vien studēji kaudzi grāmatu, lai izgudrotu, ka tā sieviete pievilinās kaudzi vīriešu kārtas klientu. Nelej ūdeni, tava psiholoģija ir puņķa vērta.
- Gribēji redzēt vienu kvalitatīvu lapu no LV?
Lūdzu - http://www.rhino.lv/index_old.html
Un kuriem no maniem apgalvojumiem nav pamatojuma?
ja shita ir viens no iznemumiem, ja tu taisija tad cepuri nost...
nee augstskolaa ppirms paris gadiem macijos reklamas psihologiju , ka ari krasu psihologiju, kompoziciju...Tu uzskati,ka ja tada veida dizains ir templates , pec ka jaspriez ka templates ir SLIKTAS, peec taa ka vinas ziimee Profesionali makslinieki, un unikala cena ir paris tukstosi eiro.. tur visi kompozicijas likumi, krasu attiecibas , fonu attiecibas viss ir augstaa limenii... Tu dizainu padzilinati nespej izanalizet, jo saki mana lapa slikta tikai tapec ka stilistiski lidziga template (tur tev nav pamatojuma) ... jebkurai lapa jabut apaksaa kompozicionalajam tiklam lai butu pamatots pieradijums tam kur katrs objekts atrodas un attiecibas starp tiem un vienam pret otru, jo nevar iemest objektu un pateik ka tas ir tur jo ta man patik vai ari labi izskatas......
Piemeram bildem ir cita jega katrai ir savi simboli utt ( ja kadreiz studesi tad to tev iemacis vizuala tela sematikaa un burtu maciibaa..
Piemeram mana lapaa izmantota pamatkrasa sarkanaa ar blakusstoni orandzs un dzeltens + melna un balta.. (vairak krasu fiziski nav iespejam izmantot, lai konkreta gadijumaa nesaktu laukumi konfliktet vins ar otru..
Te vispar jau ir par flash forums, bet tu uzkurinies ka tev bildes nepatik, lai gan jegu vel neesi izpratis....:)
un es jau nekur sheit portala neesmu teicis ka pretendeju uz unikala dizaina lapas dizainu... ta ka kad uztaisisu ko unikalu tad teiksu ka tas tads ir un paredisu shiten ![]()
Bravo, esi gana daudz ūdeni sadzēries savās studijās tā, ka tagad vari liet ;]
Es neteicu, ka templeiti ir slikti. Es teicu, ka tu mums demonstrē vidusmēra template lapu. Pats sākumā saki, ka nekas dižs, tad ko tu gaidi no mums? Ka mēs pliķēsim tev pa plecu un teiksim : "Malacīts, esi labi pastrādājis!" ? Ja tu ieliec lapu kritikai, tad negaidi, ka vienmēr visi vērtēs visu pozitīvi. Ne jau visiem ir tāda pati uztvere kā tev, vai ne?
Ir daudz cilvēku, kas nepakļaujas tavai psiholoģijai, tu taču nevari mūs visus likt vienā maisā.
Tu daudz runā par jēgām un par kompozicionālo līdzsvaru, bet man liekas, ka tavā lapā līdzsvara nemaz nav. Piemēram, tavs logo, kur, acīmredzot, ir pielietota burtu mācība un vairs nevar saprast, kā lasīt vai ko šis savienojums nozīmē tādējādi daļēji kapitalizēts. "Race for ideas" - dzenies pēc idejām. Kur tev jādzenas pēc idejām? Sēdi kaut vai uz poda, bieži gadās, ka labākās idejas rodas visnegaidītākajā brīdī.
Nerunāsim par to, ka tavai headera meitenei divās sadaļās ir norauta seja.
Mēs visi te esam mācījušies universitātēs, tāpēc navajag domāt, ka tu diskutē ar skolniekiem, kas neko nesaprot.
Vēl kas - no tevis laužas ārā stereotipi un izskatās, ka tu vēlies tos pielipināt arī citiem.
citeju: Tu saki, ka cilvēki Latvijā nav pieraduši pie kvalitatīva dizaina, bet pats mēģini iesmērēt vidusmēra template. Tas, ka pats visu zīmēji nenozīmē uzreiz kvalitatīvu un oriģinālu dizainu.
kurs ta te tagad teica ka es originalu dizainu piedavaju... daa.. ar kvaliatati vienmer var veleties labak..
bet tu tiesam no dizaina maz ko zini , jo jau kadus 2 gadus ir tendence (kas neesi dizaina zurnalus skatijies vai avizi ~Diena panemis rokas.. kuras logotips ar ir nogriezts... tikai apaksa redzama... ) fotografijaas kur tikai dalja cilveka vai seja vai vispar objektam puse redzama... ) ai nu lai paliek vienkarsi tu esi sacepies.. Te lapu ievietoju vertesanai.. Gaidiju ka tehniski cilveki atbildes ko par scriptu ko varetu palabot vai kaadus citus anim risinajumus utt... bet te tu (izskataas, ka Lv tirgu sajutot veidojamies konkurejosu pakalpojumu sniedzeju sac demagogiju..
tam nav sis portal bet kads cits par dizainu.. IR tada lieta ka nevar but gan labs programmetajs vai dizainers vienaa personaa (izskaats ka otraa lieta tev nav speeciigaakaa)...
vell viens tavs citats: Tu daudz runā par jēgām un par kompozicionālo līdzsvaru, bet man liekas, ka tavā lapā līdzsvara nemaz nav. Piemēram, tavs logo, kur, acīmredzot, ir pielietota burtu mācība un vairs nevar saprast, kā lasīt vai ko šis savienojums nozīmē tādējādi daļēji kapitalizēts. "Race for ideas" - dzenies pēc idejām. Kur tev jādzenas pēc idejām? Sēdi kaut vai uz poda, bieži gadās, ka labākās idejas rodas visnegaidītākajā brīdī.
Nerunāsim par to, ka tavai headera meitenei divās sadaļās ir norauta seja.
Shitas tam ,kas kaut mazliet bus sudejis dizainu un akademisko makslu skitis uzjautrinosi.. Nu tu pat neziproti ko noziimee kompozicionalais lidzsvars ( lauku attiecibas, izvietojums , karoce matematika + zelta griezums) un jauc to ar brandingu - ar reklamas sauklju izveidu ar ko tiesi dizainam nav nozimes to veido un rada PR cilveki.. un ja ja nav kam piesieties tad rece for ideas jagai savu skaidrojumu sac mekleet... he he nu ir te kads kas no var ko uzrakstit par flash teemu sheit??? he he izsmejies esmu pamatigi...
ps. Ja nevar saprast kaa lasit logo, tad redzi nevajadzetu parpulet pie datora...
whuu baigi te sanaaca...
Loti visiem topica lasitajiem atvainojos par izlaistajiem burtiem.. (jauna klaviatura,, nev vell pierasts
sorry
Kurš te ir sacepies? Man liekas te vienīgais esi tu, kas cepas. Es samērā skaidri izklāstīju un pamatoju savu domu. Bet tu atkal liec pretī savu snobisko dabu - esi mācījies, visu saproti, pārējie neko nesaprot utt.
Ja nevari izturēt konstruktīvu kritiku, tad neprasi, lai kritizē.
Man vienalga, ka tu domā, ka tagad visur liek bildes ar norautām sejām un tas ir ok - parādi jebkuru no tām bildēm fotogrāfam un pats sapratīsi, ka lej ūdeni.
Tavi argumenti par jebkuru manu kritikas aspektu ir ļoti švaki. Tu varbūt pats neredzi, bet tekstā tu jebkuru manu iebildumu centies atsist ar tukšu uzbrukumu vai apvainojumu.
Lai kritizētu dizainu nav nepieciešams būt dizainerim, tāpat arī ar kino, literatūru un visu pārējo.
Jā, es neesmu speciāli mācījies dizainu vai grafiku, tas nenozīmē, ka nespēju to novērtēt.
nu fotomakslu esmu studejis pie loti profesionala fotografa.. pats radija tadus piemerus piemerus.(un atvaino shis bildes bildes ar ir profesionala fotografa uznemtas, tapec tas ari bija japerk. na nekads snobiskais viedoklis bet vienkarsi centies strideties par temu kuraa neorentejies.. un tas ir logiski ka es atspekoju tavu nekorekto nezinataja viedokli.. Tapt kaa ja auto mehanikim darznieks saktu skaidrot kaa remontet mashinu un otradi:)
izkstas ka bez tavis te te par dizainu man neviens nepiesienas... noteikti parejie lasa un ierec shito battle...
nav jegas te nemties -peace, tapet nav nekada labuma.. gaidu kadu tavu linku:))) jautajums: tu esi scripteris vai dizainers? Veel lv ir tada lieta ka cilveki jauc kopaa dizvas dazadas lietas .. programetajus sauc par web dizaineriem... web dizaineri parsvaraa cs2 stradaa un taisa psd failus kurus atdod koderim... luuk es kaa dizainers lenam pamatus gribu flashaa apgut tamdel te esmu...
jaxter vareji jau vismaz ned****, ka esi pats bildes pircis ^^ jau 2trais forums, kur tu to iipashi uzsver.. c(:
Nu ja iet diskusija par dizainu, tad man ir ko teikt.
Krāsu laukumi un pašas krāsas noteikti varbūt atbilst tavai "matemātikai" (kā tu to pats sauc), bet savienojums izskatās vienkārši drausmīgi. tas ir jājūt un ne visem tas izdodas un to arī nevar tik viegli iemācīties, ja nav izjūtas. noteikti ieteiktu pārstrādāt krāsu shematiku un kompozicionālo izveitojumu. animācija ir patīkama.
Pages: 1
You must autorizācija or reģistrēties to post a reply
Flash.lv forumi » Lietotāju lapas » jaxter