Topic: Flash-only site

Viens no maniem agrajiem projektiem - www.salsistaba.lv

Ka jums shkjiet - tas ir labs darbs?
Visu 100% dariju es viens (tikai textus un muuziku es neraxtiju:)) 2 nedeljaas.

Nedaudz par iekshejo sistemu - tur darbojas mans smart pack, kursh atceras jusu uzstadijumus ( valoda, muuzika off/on), lapa sastav no daudziem siikakiem swf lai reizee visu nekachaat, sistema optimizeeta par 30% bez kvalitaates zaudejumiem (ar rokam vajadzeeja visu parkodeet:( bet tas bija to veerts;) ).

Kaa jus noverteetu sho darbu? Cik domajiet tas maksaa?:)

Re: Flash-only site

novertejiet luudzu;)

0. Tev tiešām nepalīdzēja neviens neviens? pat mamma ne?
1. Tavu "smart pack" tautā sauc par Flash Cookies vai SharedObject.
2. Izejot cauri sadaļām, "music off" vairs nedarbojas.
3. Pogām nav uzlikts "onDragOut" vai "onReleaseOutside"
4. "onPress" kā galvenais notikums  nav labs tonis, standarts ir "onRelease".
5. Graudainie virsrakstu burti izskatās lēti
6. Kāda kaķa klepus pēc tekstiem ir skrolleri, ja tie nav vajadzīgi; lietojamība cieš.
7. Ja zināms, ka sadaļas necik "nesver", tad labāk neizmantot procentuālo attēlojumu, bet kādu animētu simbolu, kaut vai rotējošu kāšu krustu.  Jo tavs preloaderis ne pēc kā neizskatās - nozibsnī vienā momentā un var padomāt, ka tas ir artefakts.
8. Dizainiski es nelamāšos, minēju jau par to, kāds šodien gads ;]

PS pirms optimizēšanas viss bija kodēts ar kājām?

Insomniac Olympics

0. Tev tiešām nepalīdzēja neviens neviens? pat mamma ne? - Tev tavos darbos paliidz mamma? Es to dariju pats.
1. Tavu "smart pack" tautā sauc par Flash Cookies vai SharedObject. - Sistema izmanto SharedObject.
2. Izejot cauri sadaļām, "music off" vairs nedarbojas. - NB, pats parbaudiju
3. Pogām nav uzlikts "onDragOut" vai "onReleaseOutside" - Bet ja civeeks pardomaja?
4. "onPress" kā galvenais notikums nav labs tonis, standarts ir "onRelease". - Katram vairantam savi truukumi un stipras puses - te labaak darbojas OnPress
5. Graudainie virsrakstu burti izskatās lēti - Varbuut tavs brauzers negriib lietot pareizo fontu, tie ir tavi uzstadijumi.
6. Kāda kaķa klepus pēc tekstiem ir skrolleri, ja tie nav vajadzīgi; lietojamība cieš. - Tapeec ka ir taada lieta ka kopejais dizains un citos valodas tas it lietojams
7. Ja zināms, ka sadaļas necik "nesver", tad labāk neizmantot procentuālo attēlojumu, bet kādu animētu simbolu, kaut vai rotējošu kāšu krustu. Jo tavs preloaderis ne pēc kā neizskatās - nozibsnī vienā momentā un var padomāt, ka tas ir artefakts. - Kam ir modems - tie redzees, kam ne - tas nevienu netrauces
8. Dizainiski es nelamāšos, minēju jau par to, kāds šodien gads ;] - Man patiik tads dizains, ja tev nepatiik, ta ir cita lieta
PS pirms optimizēšanas viss bija kodēts ar kājām? - Tur bija domaats ka es neizmantoju optimizeshanas programmas, zheel ka tu nesaprati.

oi, ieejot krievu valodā Par Mums sadaļā teksts ir mega liels. Uz IE un FF.

visās sadaļās

Zhet, ja tu tiešām esi tāds zīmulis, kā var spriest pēc tavām atbildēm, tad:

0. Ja nesaproti sarkasmu, tad iedzer benzīnu.
//
1. Nevajag šeit rakstīt, ka SharedObject ir tava 'atjautīgā paka', to tu vari sava omītei stāstīt. Mums tie ir vienkārši flash cookies.
2. Nestrādā, ka tev saku. Uztaisi stress testu un redzēsi.
//
3. A par ko es runāju? Ja cilvēks pārdomāja pēc tam, kad bija iespiedis pelei kreiso ausi, tad viņš pavelk kursoru malā un sadaļa neatveras - tāds arī ir mērķis.
//
4. Nē, onPress tur izjauc visu harmoniju, paprasi jebkuram ;]
//
5. Nu kā tad, ka mans pārlūks ir pie vainas, kā es to agrāk nebiju iedomājies.
//
6. Varbūt paskaties uz to arī no citas puses - ja teksta izmēri un izkārtojums būtu racionāls, tad tie skrolleri vispār nekur nebūtu vajadzīgi, jo teksta tur daudz nav. Visgudrākais, protams, bija iebāzt skrollējamus kontaktus. ;]
//
7. Netraucē gan. Tikpat veiskmīgi tu varēji iebāzt preloaderī arī savu foto - nevienam netraucētu, bet jēgas īpaši daudz nebūtu. ;]
//
8. Nu tā jau ir - galvenais, ka pašam patīk. ;]
//
PS Jā, ļoti žēl, ka es nesapratu. Droši vien pie vainas tas, ka nedzīvoju Liepājā. (Tāpat kā !ob, arī man pret liepāju nav nekādu pretenziju ;] )
//
//
PPS Tā, nu izskatās, ka šodienas sarkasma deva ir izlietota, tagad iedzeršu tēju ar cepumiem ;]

Insomniac Olympics

Man ir tads nikis reizem palauzt failus vala. Ko mes redzam - faila izmers 664K no kuriem 470K aiznem optimizets logo (876x532px) izmera. Parejo laikam skanja. Tas ta teikt par optimizaciju.

Par parejo daudz ko teikt nav, tehniski darbs ir vienkars un par dizainu seit runat pagruti.

Ka skolnieka majas darbs ir baigi ok, ja abstrahejamies no izskata.