1. Izvēlies nedaudz citu krāsu paleti.
2. Nosaki katrai krāsai savu uzdevumu (piem. linki oranži, butoni- zaļi, dominējošā - tumši zaļa. Neaizmirsti, ka menu arī ir linki, what means - turamies pie krāsu kanoniem. Bet var būt arī izņēmumi, kā tavā gadījumā)
3. Lapa tev streechojas, kas, protams, ir labi, bet es rekomendētu fiksētu platumu. Rezultātā būs vieglāk veidot dizainu detaļās. tad tu varēsi izmantot zelta griezuma likumu un likt attiecības elementos. Izmanto grid sistēmu - tā ir ideāla (http://960.gs/)
4. Sīkumi, detaļas un citi "mēsli", par kuriem mēs nedomājam, bet zemapziņā automātiski iegaumējam, no kā arī ir atkarīgs mūsu galējais iespaids. Sagatavojot pamata formu, sāc piesieties sīkumiem. Atdzīvini atmosfēru. Man, personiski, ļoti nepatīk ieapaļotie web 2.0 stūrīši, bet viņi kolosāli uzlabo iespaidu. you can find plenty of how to do it on google. Pamata krāsā izmanto gradientus (2 krāsu- nekādas pašizpausmes. Keep it simple), cuz they are more alive. Ja web-lapas īpašniekam nav logotipa, vari brīvi variet web-vides logotipu lapai. Kontaktinformācijai jābūt pie menu, savādāk apniks meklēt. To augša var atstāt kā papildus variantu.
5. Diezgan padaudz teksta. Izvēlies tumšaku toni un nedaudz palielini atstarpes starp rindām, lai vieglāk lasās. + Es pēc personiskā stereotipa uzskatu, ka vairāk ticīgo ir vecāku cilvēku grupā, kur, diemžēl, redz sliktāk un saprot mazāk. Tekstu derētu nedzudz palielināt, lai atvieglot dzīvi šadiem cilvēkiem. Vari nedaudz pavariēt fontus. Izmanto kādus 2 - 3 (klasiskos), bet katru savai grupai. Piem. Verdanu atstāj basic textam, izvēlies tahomu vai arial virsraktiem. uc.
6. Sameklē kvalitatīvākas bildes, kā arī, ja nepieciešams, apstrādā tās.
Ceru, ka nav pa skarbu - cenšos kaut ko izspiest no šīs lapas, ja jau palūdza.
Veiksmi.