Topic: flash raideri stepes vilki iznirstiet no ciparu dziileem paliidziet un peldiet taalaak:)

/*uzturu attieciibas ar flash 8 nu jau 2gadus.pa leenaam iedraudzeejos:)kaisliigs sekss veel nav bet juutu ka buus labais...mums attiistaas atieciibas:)...nu luuk-viedie vizaardi luudzu paliidziet es sit nost nesaprotu kas taa ir par shtelli ka man saits http://www.dzivespriekadarbnica.lv
internet explorerii apkaraas(vismaz uz mana kompja-momentaali) bet uz firefoxa iet.es nezin kad tas saakaas bet nu esmu palaidis garaam to briidi un nevaru pats pateikt iemeslu jo vecaas versijas kad pilniibaa viss straadaa ir tikai baigi vecaas kas saglabaatas...baigi negribaas njemt pa druskai aaraa un eventuaali paarbaudiit...;)
bet nu jaa-pats swf fails nav nemaz tik liels- 1mb-(nu  neesu jau profs taapeec 1mb:)-pirmais friems 230kb-viss it kaa primitiivs - un galvenais ka kompileejaas labi bez neviena striidinja-..neko neraajaas..un testaa iet viss kaa naakas....
es naivi ceru ka vot juus tagad apstiisieties un uzreiz outputaa jums izsitiisies sisteemshriftaa konkreetais risinaajums acs ziiliitee...:)
a ko?
un tagad otrs jautaajums nu es ceru ka garshiigs desertaa speciaalistiem akal....---taads noveerojums mednieka--------
tagad taa-----striimojas mp3 un paraleeli dinamiski striimojas flv faili-viss salikts taimlainaa kad saakt kad beigt -viss peec notiim---nu luuk--bet situaacija ir taada internet exploreris to visu smuki nospeelee kaa arii iedomaats bet firefox viltnieks pamanaas asinhroni to visu izdariit--nu tas es iisiti nezinu -bet nu tas i taa ka vai nu vinsh to muzonu speellee leenaak vai aatraak vai flv citaa aatrumaa vai kaa raada un rezultaats ir - anarhija teiksim taa:)
nu vot dzheki nu pasakiet kaapeec firefox taa slikti uzvedaas?es vismaz esu uz vinju nikns:)
visu labu visiem flash pasaulee:)
gaidu zinju:)
un apbriinoju flash meistarus un man nav nekas pretim buut par flash meistaru gruupiju:)
*/

interface Interface

Re: flash raideri stepes vilki iznirstiet no ciparu dziileem paliidziet un peldiet taalaak:)

laikam par spamoshanu esmu piebeigts uz servera fundamentaali siikumos nemaz neiedziljinoties..tagad vispaar melna bilde...:)..es tagad zinu kas ir bezsamanja...riit jaaiet uz bazniicu nezin kaa shito paardziivos...
redzi to var nojukt serveris un to jau buda teica ka virtuaalaa dziive ir mokas...vai parastaa...vai ir kaada starpiiba?....:)