Topic: Ierosinājums.

Man būtu ierosinājums,vairāk kā lūgums,vai nebūtu iespēja izveidot tādu kā flash.lv publisko blogu?Savu personisko blogu dažādu iemeslu vadīts nosliecos veidot ne dzimtajā valodā,bet es labprāt vēlātos padalīties ar pieredzi,zināšanām un atklājumiem arī lv valodā.Dažkārt nesaprotu cik liels mums te ir pašmāju community's un vai vispār ir,tāpēc man liekas ka viena lokalizēta vietne flash platformai būtu laba.Ceru ka piedalītos arī citi entuziasti un varētu izkaust to, ka latviešu googlei liekas ka flash  pirmām kārtām ir atmiņas kartes un background txt no baneriem par nepareizo flash player'i.

Re: Ierosinājums.

Hmm,iespējams garāmejot,ja kāds šo redz,tad varētu pielikt savu balsi,ka vēlētos ko tamlidzīgu redzēt un arī pats varētu kādu postu iemest.Var jau palaist atsevišķu publisku latviešu flashblogu,vienigi es vēlētos zināt vai tas kādam intresē un vai kāds būtu gatavs sniegt savu iniciatīvu?Kā jau teicu,dažkārt nesaprotu cik liels mums te ir pašmāju community's un vai vispār ir,tāpēc es domāju ka publisks blogs varētu būt saturīgāks un dzīvelīgāks,ja ir kkāda intrese.

man šķiet, ka community ir gaužām mazs, kamdēļ arī lielākoties visu nepieciešamo var sagūglēt. nezinu vai ir vērts iespringt un rakstīt speciāli latviski un speciāli latviešu community... ja redzi potenciālu un tev ir ar ko dalīties, tici man auditorija būs lielāka ja rakstīsi angliski un starptautisku blogu un nav izslēgts, ka tevi lasīs arī kāds no latviešiem... man šķiet, ka programmētājam kā tādam, nav problēmu ar angļu valodu...

http://getclicktag.com - Add ClickTAG for your Flash SWF banner in few clicks

Njā,laikam tā jau ir.Tomēr nosliecos,ka būšu naivs un pamēģināšu veidot kko arī latviski.Ideja man tāda,ka varētu paplašināt redzesloku līdz RIA tehnoloģijām,veidot saturu,kas sniegs infu par jaunumiem,noderīgiem stafiem un tipiem.Tātad noderīgi varētu būt programmētājiem un iepējams sniegs kādu sapratni arī kādam potenciālam klientam,ko viņš var no tā iegūt(nereti esmu dabūjis zem jostas vietas no pašmāju klietiem,kam nez kāpēc liekas,ka Flash programmētājas ir web dizaineris vai grafiķis,un var paprasīt lai šis uzīmē piem.,logo vai vēl sazin ko - visnotaļ dīvaini).Domāju ka kkad drīzumā salikšu visu kopā un palaidīšu darbībā,pataustīšos kādu laiku un pabļaustīšos apkārt tad jau redzēs vai būs jēga,vai nē.