Topic: Testējamais swf zaudē fokusu kad trace

Vai ir iespējams kaut kā panākt, lai Flash IDE nesaņem fokusu un neatstāj testējamo swf'u "aizmugurē". Katreiz, kad swf kaut ko notreiso, tā viņš pazūd, un folusu saņem flash trace logs. Ļoti kaitinoši.

Re: Testējamais swf zaudē fokusu kad trace

Sākumā norādi kuru versiju izmanto, man personīgi uz CS5 ir developer workspace kur kompilētais swf vienmēr ir pāri visam, pats interesantākais, ka viņš pabeidzot kompilēties, aizmet atpakaļ uz Flashu pat, tad ja es jau portālā ziņas lasu big_smile

Lietoju CS5. Workspace man ir Designer, bet nez vai tam ir kāda nozīme. Jā, arī man kompilējot lielāku .fla failu var uzlikt kompilēties, pārslēgties uz browseri, vai flashDevelop un kad viņš beidz, tad atmet atpakaļ uz flash.

Tas ir laikam kaut kāds bug, jo man ik pa laikam zūd, un pēc laika atkal vairāk nezūd focus.
PS:  Flash player 10.2. beta is out (rock)

Es nez kā tev bet uz licenzēto pagaidām gļuki nav novēroti smile. Jā un runājot par Flash player, tad ir arī beidzot 64bit processing iekļauts, kas ļauj uzmantot pilnā apmērā visu smile

Man liekas, ka galvenā lieta jaunajam playerim ir iespēja rādīt video izmantojot GPU. Tagad varēs skatīties youtube ar 0% cpu noslodzi. Google TV, jau adaptējusi jaunās iespējas (;. Flash is back on the table, and it's fast as never before.

Solved!!! Viscaur vēsturei Flash IDE ir šis gļuks, kad tiklīdz kaut ko trace(), tad flash pazaudē fokusu. Un risinājums ir vienkāršs. Nedrīkst būt atvērts vaļā Actions panelis. How dumb is that. Ja nospiež F9, lai to aizvērtu, tad fokuss vairs nepazūd.

Izklausās easy. Tad jau vajag ar flash IDE jsfl salikt macrosu, kas ļauj to darīt automātiski un to makrosu piesaistīt kādai pogai. Man šķiet ka varēja kaut ko tādu sameistarot smile