Topic: Kā paātrināt kompilēšanas laiku

Šis nav jautājums, bet domāju, ka daudziem noderēs.

Lēnu kompilēšanu var izraisīt 2 lietas. Kompleksa audio vai vizuālā informācija bibliotēkā, vai sarežģīts, garš Actionscript kods.

Lai atrisinātu pirmo problēmu, vajag lādēt grafikas elementus tādus kā bildes un audio informāciju no ārienas izmantojot URLRequest. Embedot tikai tos simbolus no fonta, kurus nepieciešams, un vislabāk veikt fonta embedošanu tikai pašās beigās, pirms projekta nodošanas. Bieži vien embedojot visus simbolus no kāda fonta var pagarināt kompilēšanas laiku līdz pat 3 reizēm.

Lai atrisinātu otro problēmu, sākot no CS3 ir iespēja noņemt ķeksi pie publish settings->actionscript settings->warnings mode. Ja ir liels actionscript projekts ar daudz kodu, tad paņemt nost ķeksi pie warnings mode kompilēšanas laiks ievērjoami uzlabojās. Nesen taisīju lielu projektu un ar warnings mode kompilējās 40 sekundes, bet bez vien 10 sekundes.

Ja zināt vēl veidus, kā uzlabot kompilācijas laiku, tad rakstiet komentāros.

Re: Kā paātrināt kompilēšanas laiku

Visu biblioteku kompileju un turu atseviski.
Un kompileju ar ant builder, katra zina ja neizmanto CS* meslus kodesanai un kompilesanai tad viss notiek 10x atrak.

nu neteiktu gan ka CS* ir mēsli Pēdējā relīze ir ļoti pat sakarīga. Pieredze un prakse rāda, ka lēni kompilējās dēļ nezināšanas.
Kā jau joberts minēja efektīvi ir grafiku un citus multimēdiju failus glabāt atsevišķā failā kā bibliotēku. Savukārt risinājums ar URLRequest nevienmēr dos efektīgu risinājumu, reizēm tas pēc tam sagādās milzumlielas galvas sāpes, īpaši tādos flashprojektos kā spēles.

Nesmu pedejo relizi lietojis, bet es neticu ka vina ir butiski uzlabojumi. Kodesanai vins noteikti neder. Tas ir prieks makslaniekiem un baneru veidotajiem. Autocomplets, sintakses parbauditajs, koda generesana, REFACTORINGS ?
Cik esmu no pazistama dzirdejis karas augsa vins tikpat biezi ka iepriekseja versija.

CS5.5 karās mazāk, un ir sakarīgs recovery, kurš palīdz atgriezt failu, ja IDE vai kompis nocrasho. Nu, protams, flash IDE galvenais ir grafiskie tūļi. Klašu kodēšanai Flash Builder arī nav zemē metams, bet klases jau ir teksta faili - izmanto kādu editoru vēlies. Ar joberta metodēm, domāju, diezgan grūti viņam ir ar projektiem, kuri jātargeto uz vairākiem devaisiem, un dažādiem screensiziem. Flash IDE par to ir padomāts ir workflows tam visam. Shared classes assets utml.

Ar dazadiem ekrana izmeriem nav nekadu problemu. Un kas tie pa deviciem par kuriem runa? Vienigais ko varu iedomaties, ka var exportet ka Air app.

Kamēr nebija pēdējais FLASH ide paspēju iecienīt Flash Builder, bet pēdējā IDE man lika atkal pāriet atpakaļ. Protams, dzelzi vajag labu lai viss strādātu. joberts variants ar ant skriptiem ir baigi labs, tomēr arī flasham ir super fīčas. Neatceros kā viņu tur sauca jsfl vai fljs, bet tas faktiski var izdarīt visu to pašu ko ant skripts. Tur pat iespējams aprakstīs tādus darbus ko ar roku ir smagnēji darīt grafiskā režīmā un ko var automatizēt. Kaut vai uztaisīt 100 kadrus, kur mc pārvietots par kaut kādu pozīciju. Tiesa šobrīd nespēju iedomāties kapēc tā vajadzētu darīt big_smile bet tāda iespēja ir un reizēm noder smile

draugz wrote:

Kamēr nebija pēdējais FLASH ide paspēju iecienīt Flash Builder, bet pēdējā IDE man lika atkal pāriet atpakaļ. Protams, dzelzi vajag labu lai viss strādātu. joberts variants ar ant skriptiem ir baigi labs, tomēr arī flasham ir super fīčas. Neatceros kā viņu tur sauca jsfl vai fljs, bet tas faktiski var izdarīt visu to pašu ko ant skripts. Tur pat iespējams aprakstīs tādus darbus ko ar roku ir smagnēji darīt grafiskā režīmā un ko var automatizēt. Kaut vai uztaisīt 100 kadrus, kur mc pārvietots par kaut kādu pozīciju. Tiesa šobrīd nespēju iedomāties kapēc tā vajadzētu darīt big_smile bet tāda iespēja ir un reizēm noder smile

Cik esmu dzirdejis tas ir flash IDE macro javascript forma. Bet ari gruti iedomaties, ka kadreiz ko tadu vajadzetu.
Uhh FlashBuilder ir diezgan neciesams - lenuma un stabilitates zina neatpaliek no CS, vienigais pielietojums vinam ir profailers.
Iesaku visiem FlashDevelop (bez maksas), un ja grib kautko veel nopietnaku tad Intellij IDEA.

Nu jā laikam jau tapēc adobe paziņoja par FLEX SDK slēgšanu, ja reiz paši nespēj saveidot normālu vidi lai varētu izstrādāt. Bet ja nopietni, tad "bremzēšana" ir vēl tādu intermediate lietotāju problēma. Man agrāk arī viss bremzēja, biju jauns un kruts... Laikam ejot sapratu, ka nevis bremzēja softs, bet es no softa prasīju daudz liekas darbības. Protams, ja softs ir pliks bez fīčām, tad viņš nebremzēs, bet ja ir tāds piebāzsts flash ide vai builder, tad viņam jau viss strādā by default. Ir tomēr prātīgi reizēm izslēgt lietas ko nelieto, protams ja zin kā izslēgt. Palielināt cache limitu, izslēgt atsevisķas code complete darbības un dzīve liksies daudz rožaināka.

Jā un vēl aizmirsu piebilsts, lai arī cik dīvaini tas nebūtu, oriģināls softs tomēr darbojas vimaz par 15% procentiem efektīvāk.