Topic: Es veletos lai uztaisitu sadalu "Nezinisiem"
Tapec kad es pagaidam esmu dums uz Flash. Un man gribas iemacities stradat ar foruma palidzibu kaut vai to primitivako 40% no visam iespejam luk ta
getClickTag.com Add ClickTAG for your Flash SWF banner in few clicks
Text Layout Framework by Adobe Labs
Flash trace to FireBug Flash trace to FireBug console log
Pretty Loaded - Preloaderu prezentācija - kaudze preloaderu ideju un piemēru vienuviet
Oriģināls flash laikrādis. Viens no leogeo.com flash eksperimentiem.
aizsargāt swf (AS2) [Actionscript 2.0]
By amplusplus 2012-02-06 15:31
flash un ipad [Flash Visparīgi]
By HelloSwf 2012-01-09 22:09
Dabūt objektus no swf [Flash Visparīgi]
By !ob 2011-12-06 12:23
12+ Awesome Implementations of HTML5/Flash Video Players
Optimizing Performance for Mobile AIR Applications
Flash Speaks ActionScript is Looking For a New Owner
20+ Ways to Extend Your Flash Workspace With JSFL Extensions
Get the Coding Comfort For Free With the Release of FDT 5
News Flash Weekly # 8: Exporting Sprite Sheets From Flash
3D Wheel XML Template – A Unique 3D Template With Flickr & YouTube Support
Away3D 4 Basics - The Camera(s)
Away3D 4 Basics - The View and the Scene
Away3D 4 Basics - A simple class explained
Flash on the Beach 2011 - Day 3
Flash on the Beach 2011 - Day 2
Quick Tip: Targeting new AIR SDK in Flash CS6
New tutorial on creating object pools in AS3
GreenSock tweening comes to JavaScript
Flash Player 11.3 fullscreen keyboard input
An unofficial premium feature FAQ
Quick comments about Unity and premium features
We’re coming to Seattle, Denver, Vegas, Tempe, Nashville, Atlanta, St.Paul, and NYC!
Simple HTTP Server for local testing
North American Flash Community Tour
Flash Roadmap Whitepaper Published
In Europe to discuss Flash Roadmap
Clarifications on Flash Player for Mobile Browsers, the Flash Platform, and the Future of Flash
Disable Local Security Errors in Chrome
The Evolution of (Web) Development Tools
Serving HTML5 videos with ColdFusion 10
Self-signed Adobe content viewer: How-to
Using the GameCenter Adobe AIR native extension for iOS
You are not logged in. Please login or register.
Flash.lv forumi » Atsauksmes, ierosinājumi » Es veletos lai uztaisitu sadalu "Nezinisiem"
Pages: 1
You must autorizācija or reģistrēties to post a reply
Tapec kad es pagaidam esmu dums uz Flash. Un man gribas iemacities stradat ar foruma palidzibu kaut vai to primitivako 40% no visam iespejam luk ta
mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties, bet ne priekš skolas. Gribu zināt Flash, PHP un citus sviestus. Te turtoriāļus nez kāds rakstīs?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prieks tam taks ir sadalja Pamati, vai tad nevar ieveerot!!
Tur prieks manim runa par gudru
Bet varbūt no sākuma izlasiet helpu no vāka līdz vākam un tikai tad kad jau būsiet to brīnišķīgo dokumentu izsmēluši uzdodiet jautājumus formumā?
Ticiet man, tādā veidā jūs iemācīsities daudz vairāk!
ko tad lai es lasu. Ir kaut kādi manuāļi, bet viņi visi vainu krieviski, vāciski, vai pat ķīniski(tādu arī uzgāju). Ā, jā vēl angliski, bet visiem to amgļu valodas zināšanu nav tik stipras lai varētu salasīt ļoti gudrus tekstus. Komandasu jau iemācās tur eng nemaz stipri nevajag AS jau ar intuīciju vien var k-ko sagrabināt, bet kopumā nev no kā mācīties. Laikam būs jāņem un jāiztulko visi Flash5 defaultie exampliņi lai pilnīgākās lāmes arī ko sāktu jēgt. Man gāja grūti, vienkāršiesmu jauns.
LamerNo1 - paklau - man ir jautaajums - ja tu njifiga nezini sveshvalodas, tad ko tu vispaar gribi panaakt.... nu nez - vismaz neesmu dzirdeejis, ka vareetu iznaakt flash, 3dmax, photoshop pilniigi latviskoti+latviski help faili....vienkaarshi kaut vai njem talkaa tildi un leenaam tulko helpus....
es flash kaucik iemaaciijos un helpu pat uz monitora redzeejis neesmu. Es piekriitu Vaterlo ka prieksh tam ir sadalja Pamati prasi tur ko gribi gan jau buus kaads kas atbildees
Tagad jau es zinu normāli sveshvalodas, bet kad sāku mācīties HTML un citas valodas tad zināju slikti angleni.
Ā, jā. Paskatieties http://www.php-dev.lv/?cat=forums&id=1
tad redzēsi kā iet forumos ar nosaukumu Pamati vai Sākam Mācīties.
tik pilns ka nevari samekleet vai tas jautaajums ko tu veelies risinaat jau nav risinaats...
Un vēl ja jau neziniishiem nevajag tad lai vismaz uztaisa pieredzeejushiem un progiem savu. (nemiet kaa gribiet, es tik sevi tagad aizstaavu) pagaidaam man gan tas ka tie pmati ir vieniigie netraucee. Bet manuprāt vinsh jau ir viss apdziivotaakais.
-----------------
nemiet kaa geibiet man nepatiik striideeties, bet laame gan esmu
bez panikas ... peec Jaannjiem buus briivaaks laicinjsh, saakshu rakstiit tutorialus - arii iesaaceejiem !!
bet liidz jaanjiem izmantojiet sadalju Pamati. Nedomaaju ka vajaga kautkaadas tur sadaljas profesionaaljiem utt... pietiek ar sadalju iesaaceejiem un taada ir sadalja Pamati citaas sadaljaas kur tiek uzdoti sarezhgjiitaaki jautaajumi jau arii adbild tikai "pieredzeejushi flasheri"...
Piedaavaajums. Iztulkojam ActionScript Dictionary latviski. Vajdziiga neliela darba grupa. Vienojamies par terminiem, katrs panjem gabalu no burata liidz burtam un saliekam kopaa.
Vareetu buut amizanti. Iesaakumam konkursinjsh [kaa vienmeer balvaa Chupa-Chups, sanjemami katra meenesha otrajaa piektienaa]: adekvaats, praatu nelauzosh un meeli nemezhgiijosh tulkojums terminam Timeline.
negribu piedaliities tajaa tulkoshanaa bet Timeline termins vareetu buut piemeeram kadru josla.. ![]()
Jā ar terminu latviskošanu ir problēmu. Vienreiz suns viņ zin kāda iemesla dēļ tulkoju PHP-Nuke bija tādi termini kuri latviskojot izklusijās biedējoši.
.. datnes un datora nobeidzinaashana kaa arii filmas klipa laikajosla ar darbiibas komandaam pirmaja iedaljaa .. vareetu pat tautasdziesmas rakstiit _jumta liimenii pie(paarsliides) {} !!
Par flashu saakumaa pilniigi neko nezinaaju. 1 gada laikaa es iemaacijies daudz ko pilniigi neimantojot nekaadus helpus vai tutoraaljus.
Es neko neesmu lasiijis helpos bet pats esmu iemaaciijies daudzsko piemeeram mana lapa www.settlers.times.lv
pats iemaaciijos
)
bet man vajag uztaisiit taadu lietu ka atstaaj zinju vai arii piemeeram takabalso piemeeram pa grupaam kura tev viss vairaak patiik ...
Es nekā nesaprotu no flash.Es vēlētos iemācīties taisīt flash animācijas.Un vai kāds varētu mani iemācīt taisīt tās???
Tev nav kauna tadu lapu interneta radit tautai.
Pages: 1
You must autorizācija or reģistrēties to post a reply
Flash.lv forumi » Atsauksmes, ierosinājumi » Es veletos lai uztaisitu sadalu "Nezinisiem"