1

Topic: Es veletos lai uztaisitu sadalu "Nezinisiem"

Tapec kad es pagaidam esmu dums uz Flash. Un man gribas iemacities stradat ar foruma palidzibu kaut vai to primitivako  40% no visam iespejam luk ta

Re: Es veletos lai uztaisitu sadalu "Nezinisiem"

mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties, bet ne priekš skolas. Gribu zināt Flash, PHP un citus sviestus. Te turtoriāļus nez kāds rakstīs?

I'm a little lamer... so please dont blame me if i'm too stupid...

3

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prieks tam taks ir sadalja Pamati, vai tad nevar ieveerot!!

5

Tur prieks manim runa par gudru

Bet varbūt no sākuma izlasiet helpu no vāka līdz vākam un tikai tad kad jau būsiet to brīnišķīgo dokumentu izsmēluši uzdodiet jautājumus formumā?
Ticiet man, tādā veidā jūs iemācīsities daudz vairāk!

ko tad lai es lasu. Ir kaut kādi manuāļi, bet viņi visi vainu krieviski, vāciski, vai pat ķīniski(tādu arī uzgāju). Ā, jā vēl angliski, bet visiem to amgļu valodas zināšanu nav tik stipras lai varētu salasīt ļoti gudrus tekstus. Komandasu jau iemācās tur eng nemaz stipri nevajag AS jau ar intuīciju vien var k-ko sagrabināt, bet kopumā nev no kā mācīties. Laikam būs jāņem un jāiztulko visi Flash5 defaultie exampliņi lai pilnīgākās lāmes arī ko sāktu jēgt. Man gāja grūti, vienkāršiesmu jauns.

LamerNo1 - paklau - man ir jautaajums - ja tu njifiga nezini sveshvalodas, tad ko tu vispaar gribi panaakt.... nu nez - vismaz neesmu dzirdeejis, ka vareetu iznaakt flash, 3dmax, photoshop pilniigi latviskoti+latviski help faili....vienkaarshi kaut vai njem talkaa tildi un leenaam tulko helpus....

---mix---

es flash kaucik iemaaciijos un helpu pat uz monitora redzeejis neesmu. Es piekriitu Vaterlo ka prieksh tam ir sadalja Pamati prasi tur ko gribi gan jau buus kaads kas atbildees

Karlis

Tagad jau es zinu normāli sveshvalodas, bet kad sāku mācīties HTML un citas valodas tad zināju slikti angleni.
Ā, jā. Paskatieties http://www.php-dev.lv/?cat=forums&id=1
tad redzēsi kā iet forumos ar nosaukumu Pamati vai Sākam Mācīties.
tik pilns ka nevari samekleet vai tas jautaajums ko tu veelies risinaat jau nav risinaats...

Un vēl ja jau neziniishiem nevajag tad lai vismaz uztaisa pieredzeejushiem un progiem savu. (nemiet kaa gribiet, es tik sevi tagad aizstaavu) pagaidaam man gan tas ka tie pmati ir vieniigie netraucee. Bet manuprāt vinsh jau ir viss apdziivotaakais.
-----------------
nemiet kaa geibiet man nepatiik striideeties, bet laame gan esmu

bez panikas ... peec Jaannjiem buus briivaaks laicinjsh, saakshu rakstiit tutorialus - arii iesaaceejiem !!

--™--

bet liidz jaanjiem izmantojiet sadalju Pamati. Nedomaaju ka vajaga kautkaadas tur sadaljas profesionaaljiem utt... pietiek ar sadalju iesaaceejiem un taada ir sadalja Pamati citaas sadaljaas kur tiek uzdoti sarezhgjiitaaki jautaajumi jau arii adbild tikai "pieredzeejushi flasheri"...

Karlis

14

Piedaavaajums. Iztulkojam ActionScript Dictionary latviski. Vajdziiga neliela darba grupa. Vienojamies par terminiem, katrs panjem gabalu no burata liidz burtam un saliekam kopaa.
Vareetu buut amizanti. Iesaakumam konkursinjsh [kaa vienmeer balvaa Chupa-Chups, sanjemami katra meenesha otrajaa piektienaa]: adekvaats, praatu nelauzosh un meeli nemezhgiijosh tulkojums terminam Timeline.

The Devil is definitely in the details

negribu piedaliities tajaa tulkoshanaa bet Timeline termins vareetu buut piemeeram kadru josla.. smile

Karlis

Jā ar terminu latviskošanu ir problēmu. Vienreiz suns viņ zin kāda iemesla dēļ tulkoju PHP-Nuke bija tādi termini kuri latviskojot izklusijās biedējoši.

.. datnes un datora nobeidzinaashana kaa arii filmas klipa laikajosla ar darbiibas komandaam pirmaja iedaljaa .. vareetu pat tautasdziesmas rakstiit _jumta liimenii pie(paarsliides) {} !!

--™--

Par flashu saakumaa pilniigi neko nezinaaju. 1 gada laikaa es iemaacijies daudz ko pilniigi neimantojot nekaadus helpus vai tutoraaljus.

Es neko neesmu lasiijis helpos bet pats esmu iemaaciijies daudzsko piemeeram mana lapa www.settlers.times.lv
pats iemaaciijos smile)
bet man vajag uztaisiit taadu lietu ka atstaaj zinju vai arii piemeeram takabalso piemeeram pa grupaam kura tev viss vairaak patiik ...

Es nekā nesaprotu no flash.Es vēlētos iemācīties taisīt flash animācijas.Un vai kāds varētu mani iemācīt taisīt tās???

Tev nav kauna tadu lapu interneta radit tautai.