Topic: SVIESTS

sorree, ka es taa, bet zb tak jau... vareetu pieshkjirt dazhiem admina tiesiibas lai darklow nav jaaloca vislaik pirksti, un banot shitos aakstus kas vislaik stulbus jautaajumus uzdod. Es piemeeram forumu peedeejaa laikaa skatos labi ja reizi nedeeljaa, agraak tas bija katru dienu. Tagad virs 70% zinju ir pilniigi bezjeegaa.. reti kad ir vairaak kaa 2 n o 5 zinjaam forumaa lasaamas! Katram losim atbildeet, nolamaat - stulbi, taapeec izsaku savu viedokli sheit.

do something new, change yourself..

Re: SVIESTS

I agree

Arii piekriitu. Mani gan tik ljoti neuztrauc, ka tiek uzdoti nesaprotami jautaajumi, bet gan tas, ka ir tikai piecas aktuaalaas teemas... sanaak, ka uzdodu savu jautaajumu, peectam kaads aapsis saak fluudot un mana teema izbrauc araa, taa arii nenonaakot pie vajadziigajiem flash guru.

apdalitiais Sunsfuns...

Yap SunsFuns

opā!

un tieshi taapeec... labas teemas tiek izstumtas aaraa deelj laameem.. taapeec vaig banot! vai vismaz iedot atsevishkjaam personaam tiesiibas dzeest..

do something new, change yourself..

Turklaat pieskjirot veel kaadam admina tiesiibas, vareetu raxti maybe vairaak paraadiities?

..:...damn...:..

Es jau te ienāku labi ja katru otro nedēļu ! Žēl! Rakstu nav, konkursu nav, nekā nav!

..:: webium ::..

//varētu veidot kkādas flash design battles utt.
vispār šim produktam krīt vērtība sad

piekrītu, ka vajag jaunus adminus, bet ne laames.

taa ir kaa ir te dazhiem ar to IQ liimeni...
ar lielaako prieku piebaazh savu uzbraucosho komentaaru kaada cita zinjai, taa ka tas vairs i nedomaas publiski izteikties vai luugt padomu.
Protams gadaas arii pa kaadam tizlaakam padomu luudzeejam;)
Nu bet lai jau vinji dziivo, nav ko aiztikt.